2011. január 1.

Eltelt egy év, rengeteg fotót hagyva maga után, amik mind arról tanúskodnak, hogy mennyi mindent csináltam, merre jártam. Most már újra előre tekintek, és azokra a fotókra gondolok, amiket majd a jövőben fogok elkészíteni, mindig jobb és még jobb szeretnék lenni, és persze kitartóan keresem tovább a tökéletes, mindent eldöntő pillanatot.
A 2010-es évben most már hivatalosan is a törött poharas kép lett a kedvencem. De ma, az új év és egyben az új évtized első napján már mondhatom: hol van már a tavalyi hó? Úgy tűnik, végül a darabkák a helyükre kerültek, ezentúl csak 
"félig teli és teljesen ép poharakkal foglalkozom."
Hogy mit kívánok az új évre? Vannak nagy terveim, és szép, színes álmaim, meg mindenféle céljaim, de ha ezek nem is teljesülnek, akkor is van rengeteg dolog, ami már önmagában elég. Azt csinálom amit szeretek, és itt vannak körülöttem ezek a fantasztikus emberek, ezernyi élmény, néha csak apróságok: mint egy szilveszteri konferenciabeszélgetés a barátokkal, nagyon vidám és egyben kicsit keserédes pillanatok... néha ki sem mondjuk, elég ha összenézünk, és tudjuk: ezt már senki sem veheti el tőlünk.


 Cheers!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése